Inici>Primers passos

Fes servir Vendes en línia Square amb un lloc web existent

És possible que molts venedors que coneguin Vendes en línia Square ja hagin creat un web amb un altre servei d’allotjament web (p. ex., GoDaddy, WiX, Google, etc.) però no tinguin una manera senzilla de mostrar els productes que venen al lloc web principal. És a dir, sovint, els venedors fan servir solucions que funcionen, però que no són senzilles per a l’usuari.

Amb Vendes en línia Square, pots crear una pàgina de comandes que permeti als clients comprar articles de tot el teu catàleg de productes. Un cop l’hagis creat, pots afegir un enllaç a la pàgina de comandes de Vendes en línia Square al menú de navegació del lloc web principal.

Per obtenir més informació sobre com crear un lloc web amb Square, consulta els començar amb Vendes en línia Square.

Crea una pàgina de comandes de Vendes en línia Square

Per crear una pàgina de comandes, selecciona Pàgina de comandes única quan et registris a Vendes en línia Square per primer cop o segueix aquests passos:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a En línia > En línia per anar a la Vista general de Vendes en línia Square.

  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

  3. A l’editor web, selecciona el menú desplegable Pàgina per veure les pàgines de categories.

  4. A Compra a tota la botiga o Fes una comanda en línia, selecciona «» > Fes que sigui la meva pàgina inicial.

  5. Per suprimir la resta de pàgines, selecciona «» > Suprimeix la pàgina.

  6. Selecciona el menú desplegable Pàgina per veure les pàgines de categories.

  7. A Compra a tota la botiga o Fes una comanda en línia, selecciona «» > Canvia la plantilla.

  8. Revisa les opcions i selecciona Canvia si escau. Les opcions per canviar la plantilla de la pàgina de comandes són Compra a tota la botiga (la millor per vendre articles físics en comerços) i Fes una comanda en línia (la millor per vendre articles d’alimentació i begudes a restaurants).

  9. Publica el web en un domini i afegeix el domini com a enllaç al lloc web principal.

Per personalitzar encara més la pàgina de comandes, pots consultar l’article següent: dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square. També pots anar a creació de pàgines i navegació per afegir més pàgines al web si les necessites.

Afegeix articles i categories a Vendes en línia Square

Els articles són els productes que vens des de la pàgina de comandes de Vendes en línia Square, mentre que les categories et permeten organitzar els articles que es mostren al web de diverses maneres. Pots consultar més informació sobre articles i categories a Vendes en línia Square.

Publica el web de Vendes en línia Square en un domini

Un cop hagis configurat el web de Vendes en línia Square (independentment del nombre de pàgines), hauràs de publicar-lo en un domini.

Pots fes servir un subdomini gratuït amb Vendes en línia Square que no caduqui mai o fes servir un subdomini personalitzat amb Vendes en línia Square com ara «store.mybusiness.com» o «order.myrestaurant.com».

També pots connectar un domini teu completament diferent amb un altre servei d’allotjament al web nou. Pots consultar més informació sobre com vincular el domini a Vendes en línia Square si un tercer allotja el web.

Finalment, pots consultar els comença amb els dominis per a Vendes en línia Square per obtenir una descripció general sobre el treball amb els dominis de Square.

Enllaça Vendes en línia Square al teu lloc web

Un cop hagis publicat el web de Vendes en línia Square en un domini, l’últim pas serà afegir un enllaç cap al domini al lloc web principal. El millor lloc on afegir-lo és al menú de navegació del lloc web principal. Si necessites ajuda per crear un enllaç al menú de navegació del web principal, posa’t en contacte amb l’amfitrió del lloc web.

No trobes el que necessites?